Elektromos Sétabicikli
Ahol minden elkezdődött...

 A LOPIFIT egy kis öltenként indult a Holland  Bruin Bergmeester elképzelése alapján. Edzőgépeket használt a garázsában, de elkezdett gondolkozni, hogy vajon Hogyan lehet használni a gépet a szabadban? Nem lenne sokkal szórakoztatóbb, ha közben élvezni lehetne a természetet? Mi lenne a helyzet, ha a futópad alatt kerekek lennének?” Bruin évekig tervezgette, hogy jobb és jobb legyen végül így találta fel a LOPIFIT-et. Ez egy egyedülálló termék, amely világszerte magára vonzza a tekinteteket.

Jellemzők és műszaki adatok
Ötletes megoldások

A LOPIFIT teljesen új módon mozog. Elektronikus rendszerrel működik ezért a séta vele nem tart nagyobb erőfeszítésbe, mint egy szimpla „séta a parkban”. Az elektronikus rendszer kombinálva a fogaskerekekkel növeli a gyalogos tempót. Nem környezet szennyező, ellenben szórakoztató és kellemes módja a gyaloglásnak. A LOPIFIT minőségi alkatrészekből épült ezért biztosítja a kellemes és fenntartható élményt.

6 sebbességes váltó.

Fejlett, 6 sebbességes Shimano Nexus váltó. A LOPIFIT akkumulátor maximális hatótávolsága 55 km.

LED világítás.

… elöl és hátul a jó láthatóság érdekében.

Elektromos meghajtás.

Séta, akár négyszer gyorsabban.

Csomagtartó.

Az akkumulátor felett található a praktikus csomagtartó. Ide felszerelhető gyermek ülés vagy bármilyen hordozható csomagtároló.

Elérhetőségek

  • 1171 Budapest, Berky Lili utca 32.
  • Tel.: +36 20 329-34-02
Kapcsolat

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...